2013. augusztus 16., péntek

Hol is kezdjem? Hol volt, hol nem volt, történt egyszer, hogy elmentünk bulizni a haverokkal. Bizonyos mennyiségű ital után az ember bátorrá lesz a diszkóban, elkezd közeledni a lányokhoz, az alkalmi párok esetleg beszélgetnek is, telefonszámot cserélnek. Másnap már a randit egyeztetik. Egy héttel később a sörözőben ülve egyeztetik a végeredményt.
-- Szóval képzeld el: -- kezdi egyik barátom, -- ott van ez a lány, akit láttál a diszkóban, szuperszexi, testhez álló ruhában, mély dekoltázzsal a Margit-szigeten. A szeme csillog, sejtelmes félmosoly, azt ecseteli, hogy egy meglepetéssel készült a randira. Végignézve idomain, rögtön azon járt az eszem, micsoda szexuális kalandok várnak ránk. Mire a lány elővesz egy szappanbuborék-fújót, és elkezd szivárványszínű gömböcskéket ereszteni rám. Tudod, milyen égő és gyerekes volt ez? Azonnal otthagytam. Az életben nem akarok még egy ilyen hülye libával összejönni!
Hümmögve biggyesztem az ajkamat.
-- Öregem, te egy fasz vagy. Bezzeg én soha nem futok össze olyan lányokkal, akik szappanbuborékot fújtak volna rám az első randin. Pedig szerintem ez egy aranyos, gyermeki aktus...
   Szóval, történetünk kb. egy évvel később folytatódik. Ismét haverok találkoznak, ezúttal karácsony másnapján, amikor mindenki itthon van Magyarországon meglátogatni a családot. A helyszín egy belvárosi táncház, hegedűsök húzzák a mezőségit, a tánctéren párok, mi a csocsóasztal szomszédságában iszogatunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése